OM COVID-19 och ditt besök på Angereds Teater

OBS! FÖRESTÄLLNINGARNA 21/11 KL 11 & KL 14 - VÅRA VIKTIGASTE VUXNA - ÄR INSTÄLLDA. ALLA FÖRESTÄLLNINGAR FRÅN OCH MED 24/11 ÄR INSTÄLLDA.

Angereds Teater har vidtagit noggranna åtgärder för att ni ska få ett så tryggt och säkert teaterbesök som möjligt. Det innebär bland annat att publikantalet är högst 50 personer och på skolföreställningar blandar vi inte barn från olika skolor. Vi hämtar skolpubliken i buss och minimerar möten med andra grupper på och på väg till teatern. Vid offentliga föreställningar får familjer/par sitta tillsammans med ordentligt avstånd till nästa sällskap, ni får ett nummer vid ankomst till teatern och slussas in i salongen av våra publikvärdar. Följande gäller: 

  • Stanna hemma vid minsta symptom. Vill ni avboka ert besök eller ändra antal kontakta info@angeredsteater.se så löser vi det. 
  • Vänta utanför kulturhuset innan föreställningen. Istället för att vänta inomhus föreslår vi att ni väntar utomhus i friska luften. Ni som kommer med barn och har mycket tid innan föreställningen rekommenderas ett besök på lekplatsen på ängen bakom kulturhuset. 
  • Handsprit och handtvätt. Tvätta händerna ofta, och använd gärna handspriten som erbjuds på teatern. 
  • Sittplatser med avstånd. Vår salong har sittkuddar anvisade med platser för att hålla avstånd.
Klicka på bilden för att läsa om scenkonstbranchens riktlinjer under pandemin.