Angereds Teater söker PRODUCENT/KOMMUNIKATÖR

Angereds Teater är en ideell förening med en årlig omsättning på ca 8 miljoner kr. Teatern har ett konstnärligt uppdrag från Göteborgs Stad, som också står för en stor del av finansieringen. Teatern har från januari 2019 en ny ledning bestående av en konstnärlig ledare och en verksamhetsledare. Teatern har även fasta medarbetare för teknik och administration. Vidare har teatern ett nära samarbete med Angereds Teaterskola, som är en studiemedelsberättigad utbildning inom Angereds Folkhögskola..

Nu söker vi en producent/kommunikatör som vill vara med att forma och utveckla Angereds Teater. Med nyskapande scenkonst av hög professionell kvalitet, som hämtar kraft och inspiration från människor, öden och berättelser i vårt närområde, vill vi engagera och nå en ännu större publik.

Om du vill söka jobbet, så skickar du din ansökan till verksamhetsledare Lovisa Pihl på lovisa@angeredsteater.se. Intervjuersker löpande, tillträde senast i augusti 2019. Det vi behöver i första vändan är ett CV. Beskriv vem du är, vad du kan, vad du har gjort hittills och varför du söker tjänsten.

Angereds Teater strävar efter en jämlik könsfördelning. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. 
Frågor om tjänsten besvaras av Lovisa Pihl, 0706-47 94 29, eller den konstnärliga ledaren Johanna Larsson, 0703-09 06 63.

Nedan har vi samlat information som du kan behöva för att veta mer om tjänsten.

Anställningsform
Tillsvidareanställning på 100 % med 6 månaders provanställning.

Ansvar
Du leder produktionsarbetet och ansvarar för produktionsbudget.
Du kommunicerar Angereds Teater och dess verksamhet internt och externt. 
Du planerar och genomför teaterns lanserings- och kommunikationsplaner.
Du har kontakt med skolor, ombud, lärare och referenspublik, samt arbetar även i viss mån med publikmottagande.

Erfarenhet
Erfarenhet och utbildning av marknadsföring/producentansvar inom scenkonst. 
Erfarenhet av formgivning för webb och tryck.
Erfarenhet av arbete inom den fria kultursektorn med begränsad budget.
Erfarenhet av arbete relaterat till diversifierade målgrupper, inklusive barn och unga.
 
Förmågor
God kommunikativ förmåga i tal och skrift. Som person ser vi gärna att du är organiserad, lyhörd och självgående. Goda datakunskaper i Adobe CS och Office. Flerspråkighet och erfarenhet av att arbeta med internationella projekt är meriterande.