En cirkusföreställning för hela familjen med den etiopiska cirkusgruppen Circus Debre Berhan och svenska artister. Utan många ord, men med mycket rörelse, musik, dans och akrobatik får ni följa med på en resa som söker efter vår gemensamma längtan efter kärlek, värme och frihet.

Urpremiär på Andra Stället, Angereds Teater den 11 oktober, spelades fram till 7 december.

Pressröster:
“Familjeföreställningen Cargo är existentiell nycirkus. Eller storpolitisk akrobatik...Många hisnande kroppskonster bjuds i Cargo, fast särskilt imponerar ensemblens inre kemi. Gruppen är som en storfamilj. Regin är vacker, närmast sublim, och detsamma kan sägas om koreografierna som flätar ihop cirkusnumren.”
GP 131015

“...föreställningens motor är kärlek och humor…ett pärlband av färgstarka cirkusakter… De är strålande samtränade och galet duktiga – en fröjd att se...en lyhörd mix av noggrant hantverk och brännande tematisering av alla människors lika värde…Med musiken som fördjupande element får de ihop ett fullödigt och värdigt verk.” Nummer 131014

Koncept, regi & scenbild Eleftheria Gerofoka & Teklu Ashagir
Musik Belay Fikre, Hulumyifer Habtemariam, Martin Fremling
Ljus Charlie Åström
Video & teknik Reinhold Erzmoneit
Teknik Martin Fremling, Robert Lindblad, Mats  Nordlund & Jon Ryd
Cirkuskoreografi Girum Kelemu & Hiwot Tilahun
Koreografi Fredrika Byman Moberg
Sömnad Cajsa Branchetti Hallberg & Muhidiin Abanuur
Praktik Pamela da Silva
Marknadsföring & formgivning Lovisa Pihl
Administration & information Gunilla Mattsson & Malin Andersson
Konstnärlig ledare & teaterchef Ulrich Hillebrand

Medverkande Abonesh Yilma, Ashenafi Dereje, Bezawit Tilahun, Habtamnesh Behailu, Hiwot Tilahun, Hulumyifer Habtemariam, Martin Fremling, Nebiyat Tsegaye, Phax Ahamada, Yishak Kibebe och Yosef Kefalew.

FILMAT MATERIAL FRÅN Debre berhan i Etiopien, September 2013